Nyunda Nyantri Nyakola Nyeni

31 Desember 2011

Taun Anyar

 
T eu karaos kirang langkung duawelas bulan urang japung 
  tumalapung di
A lam anu pinuh ku kabohongan, anu pinuh ku sandiwara
U lah kabobodo tenjo ulah kasamaran tinggal, ulah betah teuing
N yatana hirup aya tungtungna moal lila sageumbelungna

A yeuna tinggal sababaraha jam deui nincak ka taun enggal, 
  hayu urang
N itenan urang ngawincik hiji-hiji bisi aya ucap laku lampah 
  anu kirang paos ka dulur-dulur sadayana
Y en abdi rumaos manusa mah teu lepat tinu kaluluputan 
  sareng kalelepatan
A sa bagja asa kagunturan madu karagragan menyan putih saupamina 
  dulur-dulur sadaya
R aragrag kecap kanggo ngahampura kalepatan abdi..^^
Share:

0 komentar:

Poskan Komentar

Popular Posts

Blog Archive

agin38. Diberdayakan oleh Blogger.

Waladia Bala Tamtama

Follow by Email

Download

Blogger Themes

Copyright © Ngenah Nyawa Betah Jasad | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Distributed By Blogger Templates20