• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

29 Januari 2013

LIRIK_DINASTI DARSO_DARSO

Posted by Agin Maulana on Selasa, Januari 29, 2013 No comments

“Asa cik keneh sempal guyon
Kamari, bieu, datang kudu indit
Asa gelap salah wayah
Bapak, ngantunkeun abdi-abdi sadaya”

Kukupu teu apaleun ka warna jangjang sorangan
Tapi kabeh apal ku endah warna kukupu
Ngiplik di waktu nyeungitan mangsa
Nya kitu diri anjeun teu apal,teu sadar
Jeung embung boga rasa ieu aing pang alusna
Ka luhur teu loba catur, ka handap nitah walatra
Tapi mantena Allah ngaistimewakeun ka diri anjeun..
Di payuneun Sang Kholiq, gumujeng di angkir linggih
Sadrah tina papastian,anjeun ridho kana takdir
Beurat teu meunang beurat
Sedih teu meunang sedih,rang teugeurkeun
Dinten senen anu santen,asa gelap salah wayah
Barangkeakan nu dikantun, La haulla … innalillahi
Ku teu percaya,neundeun kawaas
Ku kawih reujeung tembangna
Asa cik keneh sempal guyon,can parat kawih sapada

0 komentar:

Poskan Komentar

 
  • Follow by Email

    Tas Imut Travelling Order Disinii!!

    ViralGen Referral Shopping

    Waladia Bala Tamtama

    Jam Keren Order Klik Disini!!

    ViralGen Referral Shopping
  • Foldable Storage Bag Order Disini!!

    ViralGen Referral Shopping

    Tas WatterProof Order Disini!!

    ViralGen Referral Shopping

    Jam Keren Order Disini!!

    ViralGen Referral Shopping

    Hand Bag Order Disini!!

    ViralGen Referral Shopping