Januari 2013

LIRIK_DINASTI DARSO_DARSO

“Asa cik keneh sempal guyon Kamari, bieu, datang kudu indit Asa gelap salah wayah Bapak, ngantunkeun abdi-abdi sadaya” Kukupu teu ...

Translate