Nyunda Nyantri Nyakola Nyeni

26 Agustus 2012

Paturay



Asa kamari urang sasarengan
Diajar diaping ibu bapa guru
Asa can lami urang sosobatan
Cunduk waktosna ayeuna papisah

Papisah urang bakal papisah
Pateubih urang bakal pateubih
Paanggang urang bakal paanggang
Paturay urang bakal paturay

Lulus ujian kacida bungahna
Ibu bapa guru nu langgeng jasana
Junun sakola ngudag cita-cita
Muga-muga jaga urang tepung deui

Pileuleuyan sobat-sobat sarerea
Pileulueyan duh ibu bapa guru
Rek paturay kacida sedihna
Pileuleuyan duh kantun waasna
Share:

0 komentar:

Poskan Komentar

Popular Posts

agin38. Diberdayakan oleh Blogger.

Waladia Bala Tamtama

Follow by Email

Download

Blogger Themes

Copyright © Ngenah Nyawa Betah Jasad | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Distributed By Blogger Templates20