Nyunda Nyantri Nyakola Nyeni

28 Februari 2012

Halal Kudu Jadi Patokan

Teu saeutik jelema ngahalalkeun sagala cara sangkan beuteung ngarasa seubeuh, sok padahal rejeki haramna eta bakal kadahar ku anak pamajikanana, ngajadi getih jeung daging, anu tangtuna matak jadi madawa ka kulawargana, dibelaan tigebrus kana jurang kanistaan, ngan yakin lamun dito'ong jejeroanana mah manehna ngarasa salah atawa ngarasa dosa ngan kagok borontok kapalang nya belang. Atina bisa dipastikeun jumerit manahna ngarasa kasiksa ku lampah manehna sorangan. sumberna
Share: